Как изневеряват различните зодии [част втора]

2015-10-27 13:59:00
Как изневеряват различните зодии [част втора]
Снимка: iStock

Хората се обичат, хората си изневеряват, хората се разделят ... Разбира се, изневярата не е задължителен елемент във всяка връзка, но се среща доста често. Не е нужно да влизаш в ролята на детектив, за да разбереш дали гаджето ти ти кръшка. Просто виж какви особености проявява всяка зодия, когато изневерява:  

 

Везни – представителите на тази зодия може да бъдат напълно сигурни във връзката си само ако са лудо влюбени. В противен случай те не са наясно със своите чувства, нито с тези на половинката си и изневеряват, когато им се отдаде възможност. Когато Везните мамят гаджето си, те не прикриват прилива на чувства и емоции никак добре и еуфорията, която ги е обзела, си личи отдалеч. Везните започват да се грижат доста за външния си вид и винаги са в добро настроение. Ако бъдат хванати в изневерява, те ще отричат до последно.

 

 

Скорпион – в повечето хороскопи се твърди че те са един от най-сексуалните зодиакални знаци. И май това е вярно, защото на тях им е изключително трудно да бъдат дълго време само с един партньор. Скорпионите планират много добре нещата си и са убедени в своите способности за прикриване на уликите. Докато изневеряват, представителите на тази зодия не губят сексуален интерес към половинката си, затова на нея ѝ е трудно да разбере, че гаджето ѝ ѝ изневерява. Но и най-добрите планове може да се провалят, така че ако имаш съмнения, че ти изневеряват, бъди много наблюдателен.

 

Стрелец – Стрелците изневеряват, когато загубят интерес към гаджето си. Когато имат възможност да се впуснат в авантюра, представителите на този зодиакален знак стават много комуникативни и си говорят често с гаджето. Стрелците са единствените, които са склонни да признаят, че са изневерили.

 

Козирог – обикновено Козирозите изневеряват, когато половинката им започне да ги приема за даденост или се държи лошо с тях. Те си намират човек, който им дава нужните ласки и комфорт и запълват празнината във връзката им. Козирозите се прикриват много добре и е трудно човек да ги хване в крачка. В повечето случаи изневерите на тази зодия са краткотрайни, но не е изключено да се стига и до край на дългогодишната връзка и начало на нова.

 

Водолей – представителите на този зодиакален знак не изневерява често, освен ако сексът не им доставя нужното удоволствие. Много е лесно да хванеш Водолей в изневяра, защото той се издава сам, без да иска – става прекалено мил и внимателен към връзката си, което отстрани изглежда доста съмнително. И си е съмнително.

 

Риби – като цяло Рибите са сериозни към взаимоотношенията си, но понякога им се иска да водят няколко паралелни връзки. Не им се получава особено добре обаче, защото лесно се оплитат в лъжите си. Дори да бъдат хванати в крачка, Рибите не биха признали изневярата.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия